KözvillszerA KÖVILLSZER Kft. bemutatása.

 

A KÖZVILLSZER Kft 1981-ben alakult meg.

Két fő tevékenységi körünk a világítástechnika és a kültéri szekrény gyártása.

A világítástechnika területén beltéri és kültéri világítást tervezünk, építünk és üzemeltetünk.

1985 óta működünk együtt a SITECO GmbH. lámpatest gyártó céggel

SITECO lámpatestekkel rendkívül magas színvonalú tervezést és építést tudunk megvalósítani

A GEYER villamos elosztó és vezérlő szekrények tervezése, valamint gyártása.

1986-tól a Budapesti Elektromos Művek Rt megbízásából cégünk végezte a fővárosi közvilágítás jelentős részének átalánydíjas üzemeltetését.

Budapest területén 2863 db KÖZVILLSZER Kft. által gyártott kültéri közvilágítást vezérlő szekrény üzemel.

Elsőként már 1989-ben elindítottuk saját finanszírozású energia-racionalizálási programunkat, amelynél a megbízónk a Fővárosi Polgármesteri Hivatal volt.

A közvilágítás mellett számos, sikeres világításkorszerűsítést valósítottunk meg.

Oktatási intézményeket, Kórházakat, Közintézményeket, Sportcsarnokokat, uszodákat, fedett- és nyitott teniszpályákat, labdarugó játéktereket, Center pályákat, ipari csarnokokat, parkolóházakat és templomokat, szállodákat díszvilágítását és reklámvilágításokat.

Több sportlétesítmény világítását terveztük meg és kiviteleztük. Ez által alkalmassá vált a tv közvetítésekre.( pl. Hajós Alfréd uszoda 2013. vízilabda EB, Olimpia központ tornacsarnok. ).

Helyszíni és műhelyben végzett általános villanyszerelési tevékenységünk is jelentősnek mondható.

Kiemelkedőnek tartjuk a német GEYER GmbH. gyártmányú kültéri villamos szekrények kapcsoló- és elosztó berendezések hazai tervezését, szerelését, telepítését és forgalmazását.

A jól ismert kültéri GEYER áramváltós villamos fogyasztásmérő szekrénycsaládot kibővítettük a 800A és az 1000A családokkal.

Általunk gyártott kültéri és beltéri GEYER villamos elosztó és fogyasztásmérő szekrények rendelkeznek az Áramszolgáltatók által kiadott rendszer engedélyekkel, mellyel jelentősen megkönnyítjük a tervezők és a kivitelezők munkáit.

Termékeink jól ismertek a szakmában, valamint a nagykereskedelem területén.

Rendszeres tartunk szakmai bemutatókat, melyekre meghívjuk a tervezőket, a kiemelt szakmai felhasználókat és a nagy és kiskereskedelem képviselőit.

Folyamatosan jelen vagyunk a nagy felhasználó cégek által meghirdetett pályázatokon, ahol az általunk gyártott berendezésekkel veszünk részt.

2018- ban indítjuk el a nagy áramú installációs berendezések összeszerelését, hat fő speciálisan képzett szakemberekkel.

 

 

Kereskedelmi kapcsolataink átnyúlnak a határon túlra is. A FAK országokkal van szakmai és kereskedelmi munkáink.

Világítás területén, városi közvilágítás korszerűsítése és vezérlő szekrények beszállítása, valamint kommunális kábelhálózatok elosztó szekrények gyártására.

Világítástechnika területén a lámpatest gyártó cég a legmagasabb szintre fejlesztette a LED lámpatesteket.

Szegmens tükörrendszernek köszönhetően egyenletes és káprázás mentes világítást tudunk tervezni és építeni.

A városi közvilágítás területén a korszerűsítés után minőségi világítás javulást tudunk elérni jelentős energia megtakarítás mellett.