Scroll Top

Közlemények

Tisztelt Kollégák!

A KÖZVILLSZER Kft. kültéri, földbeásható földkábeles fogyasztásmérő szekrényei 2024.04.05-én megújultak.

A megújult fogyasztásmérő szekrények rendszerengedélyei országos kiterjedéssel rendelkeznek:

Az áramszolgáltatókkal, többszöri egyeztetésnek köszönhető, az újonnan kialakított tipizált fogyasztásmérő szekrényeinkben, a földkábeles szereléstechnológia jelentősen megkönnyíti a villanyszerelő szakemberek munkáját, valamint a QR kód használatával a beolvasó rendszer a dokumentációk kezelését egyszerűsíti le, melyeket a szekrények ajtajain helyeztünk el.

Ezen kívül a weblapunkon – www.kozvillszer.hu – csoportosítottuk a fogyasztásmérő szekrénycsaládokat, hogy a leggyorsabban kiválaszthatóak legyen az igényelt típusok.

A tervező kollégák munkáját is segíteni szeretnénk. A direkt és az indirekt, az egyedi gyártású indirekt szekrények, valamint a földkábeles csatlakozó és elosztó szekrények teljes dokumentációi a weblapunkon – www.kozvillszer.hu – megtalálhatóak és letölthetőek.

A korábbi rendszerengedélyeinket egy évig tesszük még elérhetővé honlapunkon.

Az új tipizált fogyasztásmérő szekrényeinket telephelyünkön személyesen is megtekinthetik, munkanapokon 8:30-15:30-ig, kollégáink kézséggel állnak segítségükre, felmerülő kérdéseik esetén.

Címünk: 1183 Budapest, Gyömrői út 118.

A tisztelt kollégákat kérjük, hogy a KÖZVILLSZER Kft-töl korábban vásárolt szekrényeket 2024.12.31-ig beépíteni szíveskedjenek.

Váradi Gyula
ügyvezető
KÖZVILLSZER Kft.
www.kozvillszer.hu

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.